Szympans Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 (edytowane) Twój nick: szympansNick admina karającego: dejvData/Mapa: mirage 11\ 09\1021SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199028986754/Serwer (mod): nie wiem co tu w pisać Opis sytuacji: siema dejv dostałem muta czy bym mógł dostać ub sorry trochę bardzo żle podeszłem do sprawy bardzo pszepraszam mordo Edytowane 11 Września 2021 przez Szympans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejv Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 Mute schodzi ci po 24h, od tamtej sytuacji. Jak dla mnie zostaje. Perm gag za obrażanie mnie, bo dałem ci mute, powinien zostać i dopiero można go zdjąć za 1 tydzień. Zamiast perm gag tylko tydzień gag, bo wiesz, że źle postąpiłeś. Kara jakakolwiek musi być, byś na przyszłość był grzeczny. ps. nie pisz na pv o zdjęcie kary, tylko ładnie w dobrym dziale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szympans Napisano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2021 spoko mordo sorry bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Września 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Września 2021 Jeżeli jeszcze raz zobaczę w sourcebansie u Ciebie mute'a za darcie ryja, to osobiście wejdę na serwer i nałożę Ci perm blokady na voice oraz chat. Jeżeli obrażałeś dejva to tylko od niego zależy, czy tego gaga Ci zdejmie, więc radzę wrócić do szeregu i się zachowywać. Cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi