Homik Gibon Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 Nick Oskarżonego: @ kartas Nick Oskarżyciela: @ Homik Gibon Gdzie to się wydarzyło: Only Mirage 22:10 Lub wcześniej Data zdarzenia:11.09.2021 Opis Sytuacji: Grałem sobie na serwerze I dwóch adminów dejv i kartas gadali napisałem na czacie *DEAD*(Counter-Terrorist) Gold I » Widać po mnie? : Musicie gadać pierdoły? Idzcie sobie na discorda gadać. Po czym Admin kartas powiedział że chyba kicka chcę a admin dejv napisał mi *DEAD*(Counter-Terrorist) Gold IV » dejv : możesz wyciszyć graczy I dostałem kicka za "wyzywanie"Dowody: Disconnect: wyzywanie. Konsola I można zobaczyć demko :) screena nie mogę dać bo kliknąłem ok Czego oczekujesz: Degrada lub ostatniej szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 11 Września 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 11 Września 2021 @ kartas chcę poznać Twoje stanowisko w tej sprawie. Jutro obejrzę demko z sytuacji. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homik Gibon Napisano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 12 Września 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Przejrzałem demko z zaistniałej sytuacji. Krótko mówiąc, nie ma mowy o żadnych wyzwiskach w stronę administracji, zapytałeś jedynie czy mogliby przejść na discorda, aby prowadzisz dalszą konwersację na tematy, o których nie musi słyszeć cały serwer, gdyż admini robili sobie żarty. @ kartas zostaje upominany za swoje zachowanie. W imieniu sieci przepraszam za zaistniałą sytuacje. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi