Toja Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 Twój nick: FilTojaNick admina banującego: CONSOLEData/Mapa: mirage 09-11-21 22:36SteamID: STEAM_1:1:203808507 Serwer (mod): [PL]★Only Mirage★▶SKINY/KOSY/REKAWICZKI/12... Opis sytuacji: gram tu od zaledwie nie całej godziny i odezwałem sie może 2 razy (info) nic innego więcej, po prostu sobie gram i dostaje bana... Wchodzę na soursebansa aby sprawdzić za co dostałem i moim oczom ukazuje sie napis obraza... Proszę mi pokazać dowody ze coś napisałem lub powiedziałem obraźliwego bo bana mam perma. Admin ma obowiązek rozpisać demko, jeżeli tego nie zrobi gracz otrzyma UB, a admin musi liczyć się z konsekwencjami.!! W taryfikatorze nie widzę nigdzie za obraze perma oprócz admina ale jak już wcześniej wspominałem nie oddzywałem sie prosze sprawdzić demko Wyzywanie, obrażanie Graczy - 1h do 1 tydzień Wyzywanie, obrażanie Admina - 1h do 1 tydzień (poważne ubliżanie perm) Spam na u@ - od 5 min do 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Września 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Września 2021 @ Wolfiee odezwał się do mnie na PW ze screenem na którym widać jak obrażasz i podważasz jego autorytet.. mi się średnio coś takiego podoba, więc wydałem autoryzację na perm bana. Ps. uprzedżę.. tak to jest screen z prywatnej konwersacji i nic to dla mnie nie zmienia.. aaaa no i zanim rzucisz argument, że czegoś takiego nie ma w regulaminie/taryfikatorze, to uświadomię, że wiem i mam to gdzieś. Ban zostaje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi