Weteran Michael Napisano 23 Września 2021 Weteran Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Nick: Michael Imię: Michał wiek: 14 Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem na serwerach Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: 0/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Michael/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_1:1:184063443 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Cześć jestem Michał mam 14 lat lubie grać w gry często gram w cs, jestem spokojną miłą osobą, jestem koleżeński i bez konfliktowy Mikrofon: Posiadam Kontakt:Michu23#5818 dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP spxiled. Napisano 23 Września 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Jestem za Okresem Próbnym +mikrofon +prime +gametracker -doświadczenie ale można podszkolić +/- coś o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 23 Września 2021 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Często widywany na serwerze, miły i spokojny. Brak doświadczenia, ale komendy są łatwe do ogarnięcia. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejv Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 + gt + miły i ogarnięty + chęci Jestem na TAK <30/10 sm to nic złego, bo jest na forum dobry poradnik. Laura też nie miała doświadczenia i szybko się nauczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navkuuuuuu45 Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Jestem na-Tak +często widywany na serwerze +Mikrofon +prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szostusio Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Jestem za okresem próbnym + gt +/- wiek + mikrofon - doświadczenie ale to wiadomo szybko do ogarnięcia. +prime Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 24 Września 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Przyjmuję na okres próbny. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi