Gorlikowskyyy Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Twój nick: ☯??????? Nick admina karającego: LauraData/Mapa:08.10.2021 MirageSteamID: STEAM_0:1:457139050Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: Był zwykły dzień grałem sobie na serwerze gdy zostałem sam na chyba 4 przeciwników jakieś dzieci zaczęły krzyczeć mordę przez mikrofon. Nie mogłem się skupić bo dość głośno gadali wiec przeciwników nie słyszałem i mnie zabili wiec się się zdenerwowałem i napisałem na say "utkaj morde/pizde pecie jebany" coś w tym guście i po tym siedzieli cicho po czym się dowiedziałem że poszli do laury żeby mnie zbanowała. Po zobaczeniu bana od razu poszedłem na Discorda serwerowego w celu wyjaśnienia Bana. Dowiedziałem się od Laury że dostałem Bana za kulturę do innych graczy i zapytałem się dlaczego jest taka faworka ludzi na serwerze kilka razy była sytuacja co się z koleszką wyzywałem czy to na głosowym komunikacie ( Na starcie rundy i na koniec kiedy był już wynik) lub na say i zawsze ja dostawałem albo muty na say albo na głosowe i się zirytowałem Dochodząc do końca odczekałem Bana 7 dniowego po czym chciałem wejść na serwer i okazało się ze nadal mam bana na serwerze aż do dziś czyli już 8 dni bana. Pozdrawiam i czekam na Odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Października 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Czas na odwołanie minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi