FrolixTaicho Napisano 30 Października 2021 Udostępnij Napisano 30 Października 2021 (edytowane) Twój nick: FrolixTaicho Nick admina karającego: wolfie Data/Mapa: mirage 21;12 30.10.21 SteamID: STEAM_0:0:198011159 Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: w sumie to nie wiem, bo mnie nie było na serwerze, dostałem bana za obraze tylko obraze czego? chciałem sobie wbić po miesięcznej przerwie i dostałem insta perma bana? xd prosiłbym o dowodziki jakieś, bo nie przypominam sobie żebym kogoś obraził xd edit: tylko dowodziki, a nie puste słowa xd edit2: xddd, troche sobie poczekamy zanim wbije i da jakieś dowody, jak on nawet raz na tydzień na forum nie wbija OSTATNIA WIZYTA 23 Października http://sourcebans.cspoligon.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:198011159&advType=steamid&Submit Edytowane 31 Października 2021 przez FrolixTaicho 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 31 Października 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Dostałem informację od @ kartas by dać perma za wyzywanie, bo nie zdążył nadać bana. Czekam na informację odnośnie tego zajścia. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 31 Października 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 31 Października 2021 24 godziny minęły, dowodów brak. Odbanowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi