VerySad Napisano 31 Października 2021 Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Twój nick: i think i must stop cheating :(Nick admina banującego: WolfieeData/Mapa: 31.10.2021 12:20 MIRAGESteamID: STEAM_1:1:625583639Serwer (mod): ONLY MIRAGE SKINY/KOSY/RĘKAWICZKI/128TR Opis sytuacji: Gram sobie jak zawsze i nagle dostaje bana choć długo już grałem na srwerze. Miałem na nim przegrane z 24h. I żaden admin do tej pory nie dał mi bana. Może i mam mały lvl ale od razu ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 31 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 31 Października 2021 @ ryozin podejmie ostateczną decyzję. Do czasu rozpatrzenia zamykam. Pooglądałem demko + poprosiłem admina serwera o ocenę demka i jednoznacznie stwierdziliśmy, iż posiadasz aimlock'a pod przycisk. W niektórych momentach celownik nienaturalnie przechodził na głowę. Ponadto inne sytuacje wykazywały, że posiadasz więcej informacji o pozycji przeciwników niż powinieneś wiedzieć, co świadczyło o posiadaniu również wh. Z racji, że Ryozin poprosił mnie o ogarnięcie tematu, wyjątkowo rozpatruje bana nadanego przez siebie. @ VerySad ban zostaje. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi