KQLY STYLE ACTIVATED Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Nick: KQLY STYLE ACTIVATED Imię: Fabian Wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na 2 serwerach jeden był 1v1 a drugi 5 maps, nie pracuje już tam, ponieważ nie miałem czasu, a drugi serwer (5 maps) upadł z powodu braku funduszy administracji wyższej serwera na utrzymanie go. Czy umiem rozpisać demko: Tak, potrafię to zrobić Znajomość SourceMod: mocne 2 Link do GameTrackera: GameTracker.com : Player Page for KQLY STYLE ACTIVATED Składka 6.15 zł: Oczywiście, jest taka możliwość jeśli odpowiada Państwu przelew Blik lub zwykły Steam ID: STEAM_1:1:554830810 Czy akceptuje regulamin serwera: Akceptuje regulamin serwera Coś o sobie: Witam, mam na imię Fabian, mam 16 lat i na co dzień zajmuje się gamingiem, czy innymi pasjami typu sport. Jestem osobą ze zwyczaju śmiałą, szczerą i kulturalną (czasami mi się zdarzy przeklnąć, to raczej normalnie? hehe). Potrafię współpracować z innymi i jestem otwarty na propozycje czy opinie innych. Bardzo chciałbym pomóc w rozwoju serwera i zwalczeniu osób używających nielegalnych wspomagaczy do gry. Często siedzę przy komputerze, więc oferuje dużą aktywność z mojej strony na serwerze. Nie zwracam uwagi na to czy osoba grająca na serwerze jest bardzo młoda, zwracam tylko uwagę na to czy ta osoba szanuje przeciwnika, swoją drużynę i administrację oraz czy nie grieffuje rozgrywki i wykonuje cele mapy. To chyba tyle z mojego "Coś" o mnie ;). Pozdrawiam całą administrację serwera CsPoligon.pl i proszę o przyjęcie mojego podania. Mikrofon: Tracer Studio Pro (wysoka jakość, bardzo wysoka :D) Kontakt: Facebook: Fabian Polak (zdjęcie na tle gór), mój Steam albo Discord: Devincjusz#5172. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 2 Marca 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Na tak. -Aktywny zarówno na forum jak i na serwerze. -wiek -Jakieś doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KQLY STYLE ACTIVATED Napisano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Dziękuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Marca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Znam z serwera, aktywny, zgłasza odpałów, w miarę kulturalny, nie ma na co czekać.. Przyjmuję, zgłoś się na PW do maxera, dogadacie się w sprawie składki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi