Exupi Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Twój nick: ExupiNick admina karającego: prawdopodobnie mnk nie wiem dokladnie bo dopiero 26.11.2021 skaplem sie ze mam muteData/Mapa:25.11.2021 Mirage SteamID:STEAM_1:0:551271984 Serwer (mod): Opis sytuacji:Witam grałem sobie na serwerku noi przez 4 rundy powiedzialem dla zartow sobie 8 razy zrob mi louuda nie wiedzialem ze za to jest mute a nawet nie tylko ja to mowilem tylko inni gracze tez moge od siebie powiedziec ze to sie wiecej nie powtorzy no bo nawet nie wiedzialem ze tego nie mozna mowic + dodam od siebie ze pisze dopiero dzisiaj to podanie bo wczoraj okolo godziny 20 sie skaplem ze mam mute bo nawet o nim nie wiedzialem z góry jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 27 Listopada 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Odwołanie odrzucam. Termin na napisane odwołania wynosi 24h i jest to nie przekraczalny czas. Wytłumaczenie "nie wiedziałem, że mam muta" jest niewystarczające aby uznać to za usprawiedliwienie zwłoki. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi