Kot_boom2006 Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Nick: kot_boom2006 Imię: Jakub wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem wice-adminem na jednym z serwerów 1v1. Lecz on sie szybko rozpadł. Czy umiem rozpisać demko: Umiem Status Prime: aktywny Znajomość SourceMod: znajomy dla mnie w 100% Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/account/manage/ Steam ID:STEAM_0:1:593905244 Czy akceptuje regulamin serwera:akceptuje Coś o sobie: Gram w cs od 2 lat. Jestem stale aktywny na serwerze only mirage. Posiadam też na facebooku wiele lc. Jestem miły i szanuje każdego gracza. Chodzę do liceum ogólno kształcącego w Ostrowcu Swiętokrzyskim do 2 klasy, więc nauki troche jest ale mam czas na granie. Mikrofon: posiadam Kontakt:[email protected] Edytowane 28 Listopada 2021 przez Kot_boom2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP spxiled. Napisano 28 Listopada 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 +wiek +doświadczenie +smxx +/- coś o sobie Dodam tylko od siebie że jesteś miły i spokojny Jak Najbardziej Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 28 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 https://www.gametracker.com/player/Cjalis |kotek|/91.224.117.90:27105/ <---- Link do GT Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navkuuuuuu45 Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Na tak +Wiek +aktywny na servie +Mikrofon +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Ooo to ten giga kox Cjalis♥️ +Aktywność +Wiek +Doświadczenie +Mikro Szef nad szefami. Chętnie go widzę w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 28 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Przyjmuję do naszych szeregów. Na priv wyślę Ci plik z komendami + kilka ważnych informacji. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi