FrolixTaicho Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Twój nick: 144hz aim playerNick admina karającego: wolfieData/Mapa: 28.11.21 13;39SteamID: STEAM_1:0:198011159 Serwer (mod): mirage Opis sytuacji: złozylem wcześniej ub, nie zostało przyjęte. no ok trudno, a opiekun daje mi perma za obraze na filmiku, gdzie po pierwsze nie ma obrazy, zadałem pytanie, jakby nie patrzeć jest znak zapytania na końcu, więc to nie jest stwierdzenie tylko zapytanie ;) poza tym nie do niego pisałem, dodatkowo to nie było na serwerze. rozumiem, że poczułeś się na tyle urażony, że musiałeś się wyładować permem. prosiłbym o rozpatrzenie obiektywne a nie subiektywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Listopada 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Jesteś jebanym debilem. Jesteś jebanym debilem? Różnica? Brak, intencja ta sama, popieram decyzję Wilczka, ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi