Damcio2137 Napisano 30 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Nick:Damcio2137 Imię:Damian Wiek:16 Doświadczenie w adminowaniu:zerowe ale jestem wstanie się nauczyć Czy umiem rozpisywać Demko: nie miałem nigdy nie tym styczności,mogę się nauczyć Znajomość Source Mod:Jestem wstanie się nauczyć Status Prime:obecny Steam ID: STEAM_1:1:591269960 Czy akcepuje regulamin servera:tak akceptuję Coś o sobie; mam na imie Damian, lat 16 gram juz długi czas w cs licząc przerwy bedzie juz tak z dwa lata w CS GO mam 331godzin n nowym koncie Mikrofon:posiadany Kontakt:Damian. #5192 discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 30 Listopada 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Podanie jest nieczytelne, pisane na szybko, niczym zadanie w szkole, podczas przerwy, przy pomocy kolana. Edytuj je, aby było bardziej przejrzyste, wtedy porozmawiamy o rozpatrzeniu. Czas na to zadanie masz do końca dnia. Styl podania świadczy w pewnym sensie o osobie, która je składa. EDIT: Po konsultacji z administracją serwera, podanie odrzucam. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi