james Napisano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick: jamesNick admina banującego: WolfieeData/Mapa: 04/12/2021 11:32SteamID: STEAM_0:1:559474404Serwer (mod): Only Mirage Opis sytuacji: Ktoś rzucił granta na mida zabił mnie, ja napisałem ,,chuj ci w dupe :)" potem odrazu perma dostałem za obraze od Wolfieego, rozumiem czemu bana dostałem. Ale ja nie rozumimem czermu Perm, z tego co widze w regulaminie serwera jest napisanę ,,Wyzywanie, obrażanie Graczy - 1h do 1 tydzień" ,,Wyzywanie, obrażanie Admina - 1h do 1 tydzień (poważne ubliżanie perm)", z tego co ja wiem to ,,Chuj ci w dupe :)" nie jest tak poważne że ma to być perm. Bym chciał aby ban był zmniejszony. Edytowane 4 Grudnia 2021 przez james Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 4 Grudnia 2021 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Dwa razy w przeszłości dostałeś ode mnie blokady za obrazę. Jak w dalszym ciągu pozwalasz sobie na takie teksty do mnie i nie potrafisz się zachować na serwerze, to nie będziesz na nim grał wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Ale nadal perm? 2 razy muta dostałem ale to nie znaczy że perm, tak to z mojej strony wygląda. Przepraszam ale to chyba nie ok xd. w mojej opini jeżeli cię aż tak cię to boli to daj tydzień, a nie perma. Edytowane 4 Grudnia 2021 przez james Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 4 Grudnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Patrząc na Twoje zachowanie tutaj i lekki brak szacunku do Administratorki serwera, wnoszę o pozostawienie perm bana. Decyzję podejmie @ Bartek lub @ ryozin. Do tego momentu, zamykam. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 4 Grudnia 2021 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Ja podejmę decyzję za resztę administracji, bo moja decyzja będzie taka sama jak @ ryozin Jeśli dwie kary nie poprawiły twojego zachowania, to ja nie widzę sensu trzymania cię na serwerze i banowania/mutowania co chwilę licząc na to, że wreszcie zaczniesz się jakoś zachowywać. Ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi