bochenekalbert1335 Napisano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Nick: r/ Imię: Albert wiek: 21 Doświadczenie w adminowaniu: 2 lata admin na serwerze only mirage (serwer juz nie istnieje) Czy umiem rozpisać demko: Nie ale myślę że to nie będzie trudne do nauczenia się :) Status Prime: Jest Znajomość SourceMod: 8/10 (muszę sobie przypomnieć) Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=ci8%3D&host=91.224.117.90:27105 Steam ID: STEAM_0:1:1045601131 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Jestem Albert mieszkam w Gdańsku. W cska gram dobre 6 lat jak nie więcej :) Jeśli chodzi o serwery społeczności to bardzo lubię grać i zawsze wszędzie dążę do bycia adminem haha :) Lubię sport głownie gry zespołowe, muzyka polski rap oczywiście :) A cs to moje drugie życie które bardzo lubię :D Mikrofon: Tak Kontakt: TS3, DC, FB, Skype, Mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 4 Grudnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Na ten moment odrzucam. Masz 4 sesje na serwerze, grasz od tygodnia. Zbyt, krótko grasz. Daj poznać się lepiej społeczności serwera i napisz podanie za tydzień. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi