VIP spxiled. Napisano 11 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Nick: ❤RUSKIEFAJKI❤ Imię: Kuba wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu: Byłęm adminem na poprzedniej sieci i na tej też Czy umiem rozpisać demko: tak, Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/❤RUSKIEFAJKI❤/91.224.117.90:27105/ STEAM_1:0:460881769 Czy akceptuje regulamin serwera: tak,jak najbardziej Coś o sobie: Hej,mam na imię Kuba mam 15 lat jestem osobą raczej z dużym poczuciem humoru,interesuje się grą w pingponga,pływaniem no i oczywiście gry komputerowe głównie csgo Mikrofon: Posiadam Kontakt: fb,steam,dc(❤feeling❤#1000) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 11 Grudnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Jeśli dobrze pamiętam po degradacji, pisałem Ci, iż to ja z wraz z Ryozinem zadecydujemy kiedy będziesz mógł wrócić do szeregów administracji serwera. Przewinienie nie było małe, stąd taka, a nie inna droga powrotu. Napisałeś podanie - okej, lecz nie mam pojęcia skąd pomysł, iż jeśli napiszesz podanie, zostaniesz przyjęty. Niestety podanie rozpatruję negatywnie, ze względu na degradację. Musisz jeszcze poczekać, aby dostać drugą szansę. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi