Marc忍 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick: ℳ???忍Nick admina karającego : ryozinData/Mapa: - 12-15-21 17:31 - [PL]★Tylko Mirage★▶SKINY/KOSY/REKAWICZKI/[email protected]SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199150798814/Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: A wiec napisze krótko dostałem muta za brak kultury na waszym serwerze , ale to jest nie prawda i mam nadzieję że dostanę unmuta . 1. . Traktowałem wszystkich z szacunkiem , nie nękałem i nie wyzywałem 2. Nie spamiłem na czacie oraz nie reklamowałem innych serwerów 3. Nie pisałem obraźliwych słów na czacie Edytowane 15 Grudnia 2021 przez Marc忍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Grudnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Muta otrzymałeś za darcie mordy do mikrofonu oraz utrudnianie gry, bo gdy zostałem sam na kilka osób, to ofc morda Ci się nie zamknęła i cały czas pierdolileś coś niezwiązanego z tematem. Gaga otrzymałeś za "dawaj tego unmuta". Blokady oczywiście zostają. temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi