1mor Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Twój nick: 1morNick admina banującego: nie wiemData/Mapa: 19.12.2021 MirageSteamID: STEAM_1:1:571362060Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: zaczyna sie nastepna runda ide do palacy nagle dostaje bana no to wchodze na forum w zobaczyc za co dostalem bana a tam nic nie ma jest jest niby w ostatnich banach ze niby ja wlasnie ale nie ma podanego nicku + nie da sie zobaczyc na ile za co i od kogo, nawet wpisalem nick zeby wyszukac dokladniej to tez nic nie ma ze mam bana jedynie co to mialem gaga na 1d a tak to nic wiecej nie ma :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP spxiled. Napisano 19 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Już ci mówię, dostałeś bana na 1 dzień za tekst "japierdole zabij się" skierwany do innego gracza.Moim zdaniem teksty typu zabij się nie są fajne stąd ten ban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Grudnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Ban zostaje. Ciesz się, że to nie ja nadawałem bana, bo skoczyło by się na permie. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi