1mor Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Twój nick: 1morNick admina banującego: nie wiemData/Mapa: 19.12.2021 MirageSteamID: STEAM_1:1:571362060Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: Dostaem bana niby za napisanie " japierole zabij sie " ale ja napisale " japierole" "zabije sie " poniewaz nie trafilem 3 razy w emay w plecy to byl tekst kiedrowany do mnie nie do gracza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 19 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Tekst kierowany do ciebie? Rano obejrzę demko i wydam ostateczny werdykt. Do tego czasu zamykam. Edit: @ 1mor jeśli oglądałeś demko, to poproszę screeny z tego zajścia, bo jesteś zmutowany (przez zbyt dużą liczbę zgłoszeń w cs podczas grania mm'ów etc) i nie można zobaczyć tego co piszesz. Ciekawi mnie jakim sposobem zobaczyłeś swój czat na demku. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mor Napisano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 11 godzin temu, Wolfiee napisał: Tekst kierowany do ciebie? Rano obejrzę demko i wydam ostateczny werdykt. Do tego czasu zamykam. Edit: @ 1mor jeśli oglądałeś demko, to poproszę screeny z tego zajścia, bo jesteś zmutowany (przez zbyt dużą liczbę zgłoszeń w cs podczas grania mm'ów etc) i nie można zobaczyć tego co piszesz. Ciekawi mnie jakim sposobem zobaczyłeś swój czat na demku. Tez nie widzialem co pisze ale zobaczylem sytuacje w ktorej to napisalem, na poczatku bylem pewnien na 100% ze nie napisalem takiego slowa wiec postanowilem obejrzec demko od samego poczatku, po czym trafilem na sytuacje w Tv roomie gdzie mowie " chlop juz tt zrushowac ( emay) czekajac za sciana na niego nie trafilem go 3/4 razy w plecy, wkurzylem sie i napisalem "japierole" "zabije sie", z tego co wiem to admin moze sprawdzic podajrze w konsoli co pisalem od samego poczatku dolaczenia na serwer ale nie wiem w pewnosci czy na tym serwerze jest taka mozliwosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mor Napisano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 8 minut temu, 1mor napisał: Tez nie widzialem co pisze ale zobaczylem sytuacje w ktorej to napisalem, na poczatku bylem pewnien na 100% ze nie napisalem takiego slowa wiec postanowilem obejrzec demko od samego poczatku, po czym trafilem na sytuacje w Tv roomie gdzie mowie " chlop juz tt zrushowac ( emay) czekajac za sciana na niego nie trafilem go 3/4 razy w plecy, wkurzylem sie i napisalem "japierole" "zabije sie", z tego co wiem to admin moze sprawdzic podajrze w konsoli co pisalem od samego poczatku dolaczenia na serwer ale nie wiem w pewnosci czy na tym serwerze jest taka mozliwosc. Skoro admin nie widzi mojej wiadomosci za ktora dostalem bana, powinien zostac on zdjety poniewaz admin nie ma jak rozpisac demka za ktore dostalem bana a z tego co jest napisane w regulaminie admin musi opisac demko "⭐Do odwołania admin ma obowiązek rozpisać demko.". Skoro nie ma jak go opisac odwolanie powinno byc przyjete za brak dowodu prawidlowego nalozenia bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Spróbuj wejść na serwer, bo nie widzę blokady na sb. Sorucebans mógł nie wyłapać komendy, a Ty dostałeś, o ile się nie mylę kicka z powodem "Zostałeś zbanowany..." Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mor Napisano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 2 minuty temu, Wolfiee napisał: Spróbuj wejść na serwer, bo nie widzę blokady na sb. Sorucebans mógł nie wyłapać komendy, a Ty dostałeś, o ile się nie mylę kicka z powodem "Zostałeś zbanowany..." "Dostep do serwera zostal da ciebie zablokowany" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 14 minut temu, 1mor napisał: "Dostep do serwera zostal da ciebie zablokowany" Spróbuj teraz i następnym razem edytuj odpowiedź. Edit: Spróbuj zrobić spójność plików, może to Ci pomoże @ 1mor Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mor Napisano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Wolfiee napisał: @ Wolfieezrobiem spojnosc plikow i nadal nie moge wejsc na serwer EDIT nadal nie moge @ Wolfiee EDIT 2: dalej nie, ok mam nadzieje ze sie uda w koncu xD @ Wolfiee Edit 3: moge wejsc dzieki i sory za problem z moim banem, Pozdrawiam @ Wolfiee 10 godzin temu, Wolfiee napisał: nie mam takiej opcji :/ + nadal nie moge wejsc Edytowane 20 Grudnia 2021 przez 1mor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Spróbuj teraz Edit: @ 1mor spróbuj teraz wejść na serwer, jeśli nadal nie będziesz mógł, późnym wieczorem/w nocy zrobimy reset serwera. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi