Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Odwolanie v2 po obejrzeniu demka

1mor

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: 1mor
Nick admina banującego: nie wiem
Data/Mapa: 19.12.2021  Mirage
SteamID: STEAM_1:1:571362060
Serwer (mod):   Only mirage                         
Opis sytuacji: Dostaem bana niby za napisanie " japierole zabij sie " ale ja napisale " japierole" "zabije sie " poniewaz nie trafilem 3 razy w emay w plecy to byl tekst kiedrowany do mnie nie do gracza. Pozdrawiam 

• Zasłużony

Tekst kierowany do ciebie? Rano obejrzę demko i wydam ostateczny werdykt. Do tego czasu zamykam.

Edit:

@rQ8Cqbe.png 1mor jeśli oglądałeś demko, to poproszę screeny z tego zajścia, bo jesteś zmutowany (przez zbyt dużą liczbę zgłoszeń w cs podczas grania mm'ów etc)  i nie można zobaczyć tego co piszesz. Ciekawi mnie jakim sposobem zobaczyłeś swój czat na demku.

Jak nie dasz rady to i tak dasz radę!

11 godzin temu, Wolfiee napisał:

Tekst kierowany do ciebie? Rano obejrzę demko i wydam ostateczny werdykt. Do tego czasu zamykam.

Edit:

@rQ8Cqbe.png 1mor jeśli oglądałeś demko, to poproszę screeny z tego zajścia, bo jesteś zmutowany (przez zbyt dużą liczbę zgłoszeń w cs podczas grania mm'ów etc)  i nie można zobaczyć tego co piszesz. Ciekawi mnie jakim sposobem zobaczyłeś swój czat na demku.

Tez nie widzialem co pisze ale zobaczylem sytuacje w ktorej to napisalem, na poczatku bylem pewnien na 100% ze nie napisalem takiego slowa wiec postanowilem obejrzec demko od samego poczatku, po czym trafilem na sytuacje w Tv roomie gdzie mowie " chlop juz tt zrushowac ( emay) czekajac za sciana na niego nie trafilem go 3/4 razy w plecy, wkurzylem sie i napisalem "japierole" "zabije sie",  z tego co wiem to admin moze sprawdzic podajrze w konsoli co pisalem od samego poczatku dolaczenia na serwer ale nie wiem w pewnosci czy na tym serwerze jest taka mozliwosc. 

8 minut temu, 1mor napisał:

Tez nie widzialem co pisze ale zobaczylem sytuacje w ktorej to napisalem, na poczatku bylem pewnien na 100% ze nie napisalem takiego slowa wiec postanowilem obejrzec demko od samego poczatku, po czym trafilem na sytuacje w Tv roomie gdzie mowie " chlop juz tt zrushowac ( emay) czekajac za sciana na niego nie trafilem go 3/4 razy w plecy, wkurzylem sie i napisalem "japierole" "zabije sie",  z tego co wiem to admin moze sprawdzic podajrze w konsoli co pisalem od samego poczatku dolaczenia na serwer ale nie wiem w pewnosci czy na tym serwerze jest taka mozliwosc. 

Skoro admin nie widzi mojej wiadomosci za ktora dostalem bana, powinien zostac on zdjety poniewaz admin nie ma jak rozpisac demka za ktore dostalem bana a z tego co jest napisane w regulaminie admin musi opisac demko "Do odwołania admin ma obowiązek rozpisać demko.". Skoro nie ma jak go opisac odwolanie powinno byc przyjete za brak dowodu prawidlowego nalozenia bana.

• Zasłużony

Spróbuj wejść na serwer, bo nie widzę blokady na sb. Sorucebans mógł nie wyłapać komendy, a Ty dostałeś, o ile się nie mylę kicka z powodem "Zostałeś zbanowany..."

2 minuty temu, Wolfiee napisał:

Spróbuj wejść na serwer, bo nie widzę blokady na sb. Sorucebans mógł nie wyłapać komendy, a Ty dostałeś, o ile się nie mylę kicka z powodem "Zostałeś zbanowany..."

"Dostep do serwera zostal da ciebie zablokowany"

• Zasłużony
14 minut temu, 1mor napisał:

"Dostep do serwera zostal da ciebie zablokowany"

Spróbuj teraz i następnym razem edytuj odpowiedź.

Edit:

Spróbuj zrobić spójność plików, może to Ci pomoże @rQ8Cqbe.png 1mor

10 godzin temu, Wolfiee napisał:

@rQ8Cqbe.png Wolfieezrobiem spojnosc plikow i nadal nie moge wejsc na serwer

EDIT

nadal nie moge @rQ8Cqbe.png Wolfiee

EDIT 2: dalej nie, ok mam nadzieje ze sie uda w koncu xD @rQ8Cqbe.png Wolfiee Edit 3: moge wejsc dzieki i sory za problem z moim banem, Pozdrawiam @rQ8Cqbe.png Wolfiee

10 godzin temu, Wolfiee napisał:

nie mam takiej opcji :/ + nadal nie moge wejsc 

obraz_2021-12-20_114832.png

Edytowane przez 1mor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...