Hywuie Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: *Hywuie* Imię: Mateusz wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem admina na innym serwerze, ale został on usunięty. Czy umiem rozpisać demko: Oczywiście, że tak :) Status Prime: Tak Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/*Hywuie*/91.224.117.90:27105/ Steam ID: 76561199180286280 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Cześć nazywam się Mateusz, mieszkam w Gdańsku. Mam 17 lat. Moje pasje to gry komputerowe, muzyka, filmy i seriale. Mikrofon: Posiadam dobry mikrofon Kontakt: [email protected] Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Hywuie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 27 Grudnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Zacznijmy od tego, że posiadanie admina u nas wiąże się z rezygnacją z posady na tym drugim serwerze, więc jeżeli dalej chcesz starać się o posadę, to musisz mi na PW podlinkować post z rezygnacją na tamtej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 27 Grudnia 2021 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Jak zdecydujesz się zrezygnować z admina na innym serwerze to można dać szansę. +Gametracker (grałeś też chyba niedawno na innych nickach) +Wiek +Bezproblemowa osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hywuie Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, Laureanka napisał: Jak zdecydujesz się zrezygnować z admina na innym serwerze to można dać szansę. +Gametracker (grałeś też chyba niedawno na innych nickach) +Wiek +Bezproblemowa osoba Przed chwilą wszedłem na ten serwer i nie mam już tam admina. Prawdopodobnie dlatego, że już tam nie gram od wielu miesięcy. Więc chyba już wyjaśniłem ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 27 Grudnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Za 2 tygodniowym okresem próbnym. Jeśli się sprawdzisz zostaniesz z nami, na dłużej. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP spxiled. Napisano 27 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Za Okresem Próbnym +wiek +/- sm +GM +nie ma z tobą żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navkuuuuuu45 Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Na tak +Wiek +GT +aktywny +/- steamid Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Navkuuuuuu45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 28 Grudnia 2021 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Przed podjęciem ostatecznej decyzji, prosiłbym o przesłanie na PW dowodu, który poświadczy, iż nie posiadasz już admina na innej sieci. Edit Przyjmuję na 2 tygodniowy okres próbny. @ Hywuie na PW dostaniesz parę informacji. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi