Kot_boom2006 Napisano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2021 kot_boom2006 data; niepamietam mapa; mirage nick admina karającego; wolfiee steamid STEAM_0:1:593905244 zostałem ukarany za jedno beknięcie. Rozumiem zachowałem sie chamsko, ale nigdy nikogo nie wyzywałem jak inni. Dlamnie ten mut jest troche przesadzony. Chce dalej gadac z ludźmi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 30 Grudnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2021 Czas na odwołanie się od blokady to 24h od momentu nadania, tutaj minęło trochę więcej, więc temat zamykam, ale niech będzie, że rozpatrzymy Twoje odwołanie poza kulisami i po podjęciu decyzji dodamy tutaj notkę lub w inny sposób poinformujemy Cię o efektach. Cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 30 Grudnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2021 Sytuacja została przeanalizowana w gronie administracji serwera i naszą wspólną decyzją, jest aby ten mut został (przynajmniej na ten moment). Grasz praktycznie codziennie i wiele razy byłeś świadkiem jak pacyfikujemy ludzi, którzy zachowują się na majku jak małpy w zoo, a co za tym idzie wiedziałeś jakie konsekwencje za tym mogą pójść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi