frenkie Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Twój nick: frenkie` Nick admina banującego: Wolfiee Data/Mapa: 07.01.2022 / Mirage SteamID: https://steamcommunity.com/id/frenkie8/ Serwer (mod): FFA? Opis sytuacji: po ok. 10 minutach gry zostałem zbanowany za "wh", uważam, że to bezpodstawny ban, jestem w stanie to udowodnić za okazaniem plików gry - wszystkiego co potrzebne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 7 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Jutro rano rozpiszę demko z mapy. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 30:43 - reaguje na zabicie chomika, wie o obu CT, bo hamster przed śmiercią widział obu skracających, może podejrzewać, że obaj będą po różnych stron respa z uwagi na push pałaców jak i rampy. 33:15 - wiedział, ze gdzieś tam jest CT, a konkretnie Laura, bo zabiła jednego terro, Tylko te dwie akcje są coś warte, demko jest krótkie, a na pozostałe to nawet szkoda tracić czas Z decyzją poczekam na rozpiskę Wilka, chcę poznać jego perspektywę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 8 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Przyznaję, że na serwerze Twoje akcje wyglądały nieco inaczej. Teraz obejrzałem demko i wszystko wygląda na czyste. Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie Twój nick, bo na serwerze miałeś inny, a na profilu steam inny - sprawdziłem wszędzie gdzie tylko mogłem i nigdzie nie widzę nicku, na który dostałeś bana. Jak zmieniłeś ten nick? 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frenkie Napisano 8 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 @ Wolfiee najzwyczajniej zmieniłem nick na Steam, możliwe też, że jakies bledy sie porobily, bo wyskakiwalo mi powiadomienie ze zbyt czesta zmiana nicku i nie moge tego zrobic ponownie - po godzinie wrocil mi chyba jeden nick wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 8 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Czysto, UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi