997 Napisano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Twój nick: archonek997 Nick admina banującego: Nindżoski. Data/Mapa: teraz dd2 IP/SteamID: 'STEAM_0:0:538106549' Serwer (mod): only dd2 Opis sytuacji: dostalem bana, gdzie admin nawet na specta nie wszedl XD hit Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cspoligon.pl [AMXBans] Powod: 'AimBot. Odwolaj sie na CSPoligon.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:538106549' [AMXBans] Twoje IP: 3333 [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Zapraszam Mateusza do rozpiski. Ja również się za nią biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
997 Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 No to chyba pomyliłeś osoby. Ludzie się pode mnie podszywają. Nie mam czasu grać na ab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Zamknę do czasu rozpiski, bo widzę, ze niektórzy nie pojmują pewnych podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 7:59 - 8:06 b+ 9:45 - b+ Szanuje czas Mateusza i swój, więc zamykam te farse. Ban oczywiście zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi