Endzik Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Q&A @ Maxerek Myślę, że każdy wie o co chodzi więc zapraszam do zadawania pytań! Przykładowe pytanie: [P] Posiadasz psa? Maxer dam Ci znać kiedy masz dodać odpowiedzi na pytania!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 31 Stycznia 2022 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 1. Ulubiony artysta muzyczny i dlaczego nie cypis? 2. Ulubione zwierzę i dlaczego cypis? 3. Ulubiona potrawa? 4. Cs 1.6 czy cs:go? 5. Ulubiona gra poza csem? 6. Z jakim mięsem kebab najlepszy? 7. Ulubiony smak chipsów? 8. Ulubiony film? 9. Where faworka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 1 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 1. Co powiedziałbyś sobie, widząc się 5 lat wcześniej? 2. Skąd pomysł na rozwinięcie sieci i tworzenie serwerów do dwóch części cs'a? 3. Jaką szkołę/ kierunek technikum ukończyłeś? 4. Jakie cechy cenisz u innych osób? 5. Kłamałeś kiedyś, by komuś pomóc? 6. Masz osobę, dla której byłbyś w stanie oddać życie? 7. Z czego lub kogo jesteś najbardziej zadowolony na sieci? 8. Myślałeś kiedyś nad tym, co będzie dalej, gdy po x czasie znudzi Ci się prowadzenie sieci? 9. Największy przypał w życiu? 10. W jakiej sytuacji nadałeś niesłusznego bana? (o ile była taka sytuacja.) 11. Prowadziłeś kiedyś pojazd pod wpływem alkoholu? 12. Jedna sytuacja, w której ktoś przekroczył granicę i nie wytrzymałeś? 13. Twój mentor, osoba dzięki której osiągasz sukcesy? 14. Marzenia, które chcesz osiągnąć przed śmiercią? 15. Jeśli życie by zmusiło do przestania prowadzenia sieci i oddanie jej komuś innemu - kto by to był? 16. Twoje myśli o dorosłości jako dziecko? 17. Tytuł Twojej autobiografii? 18. Z kogo jesteś zadowolony na sieci, a kto mógłby się bardziej postarać według Twojej opinii? 19. Co chciałbyś jeszcze zmienić na sieci? 20. Posiadasz jakieś zwierzątka? Myślę, że tyle pytań wystarczy xD 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 1. Jakiej piosenki słuchałbyś nieustannie do końca życia? 2. Co wybrałbyś na swój ostatni posiłek? 3. Jaki jest twój ulubiony cytat z filmu? 4. Jeśli mógłbyś zorganizować kolację dla czterech osób - żywych lub martwych, kogo byś zaprosił? 5. Jak wyglądałyby twoje wymarzone wakacje? 6. Jeśli miałbyś wydać na coś kupę pieniędzy, zdecydowałby się na najlepszy dom, samochód, ubrania czy wakacje? 7. Jakiego składnika, który inni ludzie uwielbiają, nigdy nie położyłbyś na swojej pizzy? 8. Jeśli mógłbyś być zwierzęciem przez jeden dzień, jakie zwierzę byś wybrał? 9. Jaki jest twój idealny plan na wymarzony, piątkowy wieczór? 10. Co robisz, kiedy nie możesz spać? 11. Jeśli mógłbyś coś powiedzieć naszemu prezydentowi, co by to było? 12. Kto inspiruje cię na co dzień? 13. Co jest numerem jeden na twojej liście marzeń do spełnienia? 14. Jaka rzecz drażni cię najbardziej? 15. Kiedy byłeś dzieckiem - kim chciałeś zostać w przyszłości? 16. Jaka jest najbardziej interesująca rzecz, której nauczyłeś się w szkole? 17. Jakiej zasady nie chciałeś przestrzegać jako dziecko? 18. W jakim wieku czułeś się najlepiej? Do jakiego chciałbyś wrócić? 19. Jakie jest twoje ulubione wspomnienie z dzieciństwa? 20. Jaki zapach albo smak kojarzy ci się z dzieciństwem? 21. Jakie jest twoje ulubione miejsce, które odwiedziłeś jako dziecko? 22. Jaki jest twój ulubiony film lub książka z dzieciństwa? 23. Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu to co by to było? 24. Jakie są twoje pasje? 25. Jaka 1 postać z przeszłości chciałbyś poznać osobiście i móc z nią porozmawiać? 26. Jaki jest Twój ulubiony moment w ciągu Twojego standardowego tygodnia? 27. Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? 28. Co znaczy według Ciebie być szczęśliwym człowiekiem? 29. Jak lubisz spędzać wolny czas ? 30. Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat? 31. Czego się boisz? 32. Lubisz być czasami sam? 33. Podaj 3 cechy, które Cię charakteryzują 34.Co chciałbyś, aby było napisane na Twoim nagrobku. 35. Co odważnego zrobiłeś? 36. Lubisz podróże? 37. Gdzie chciałbyś pracować? 38. Jaką masz osobowość? 39. Z jaką sławną osobą chciałbyś pójść na kolację? 40. Jaka jest Twoja pierwsza myśl po przebudzeniu? 41. Co oznacza dla Ciebie słowo szczęście? 42. Co jest dla Ciebie ważne? 43.Co byś zrobił z wygraną w totka? 44. Czy chciałbyś być znany? Z czego? 45. Za co czujesz się najbardziej w życiu wdzięczny? 46. Co najbardziej cenisz w przyjaźni? 47. Co oznacza dla ciebie przyjaźń? 48. Czyja śmierć byłaby dla ciebie najtrudniejsza do zniesienia? 49. Masz rodzeństwo? 50. Kogo nie lubisz z CSPOLIGON? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 14 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 @ Nindżoski. 1. Epis Dym KNF/ hmmm bo cypis zaczyna być nudny momentami 2. Tygrys 3. Jajecznica 4. Cs 1.6 5. Nie mam pewnie jakieś strategiczne na chwilę obecną laptop nie wytrzyma 6. Wołowina/Baranina 7. Fromage 8. Droga bez powrotu 9. Yes where faworka a ja dalyj ni dostałym piniondzy zo ronge @ Wolfiee 1. Nie bierz nic do siebie i żyj pełnią życia mów to co myślisz 2. Taka zajawka można powiedzieć przy dobrych składzie 3. szkołę branżową 1 stopnia a zaraz wieczorowe liceum kończę 4. Lojalność,uczciwość,rzetelność,współpracę 5. Po części komuś po części sobie 6. Miałem teraz nie bardzo 7. Z ekipy 8. Nie.. 9. Raczej pomylenie osób xD 10. W sytuacji posłuchania innej osoby gdy byłem nakręcony ;p 11. Nie 12. Kłamanie w żywe oczy 13. Na sieci to bardziej cały skład a pierwsza osoba to karoltr123 jeżeli chodzi o sieciowe sukcesy robienia czegoś przy forum/serwerach :P 14. Miłość XD 15. @ isdn i całą reszta naszej zaufanej ekipy @ Nindżoski. @ Endzik @ karoltr123 @ Toldi 16. Nie posiadam takich 17. Brak 18. Powiem krótko z wszystkich którzy się angażują w życie sieci nie mogę wyznaczyć lepszych i gorszych było by to trochę nie fer jedni mają więcej czasu drudzy mniej i ja to szanuje... 19. Szablon 20. Kota @ Endzik 1. Nie ma takiej każda po czasie się nudzi lub po roku wydania 2. Kebaba 3. Nie mam 4. Brata którego nie zdążyłem poznać, Drugiego Brata, (Przyszłą dziewczynę), Brata narzeczoną 5. Wyjazd last minet za granicę samolotem Full wyżerka śniadanie,obiad,kolacja oraz widoczki ;) 6. Dom 7. Oliwki,papryka,czosnek 8. LEW 9. Narąbać się jak szpadel w dobrym towarzystwie głównie by humor poprawić 10. Nie ma że nie mogę spać zawsze śpię 11. NIE PODPISUJ NIC KACZYNSKIEMU I ZMIEŃ PARTIE POLITYCZNA 12. ------ 13. Przeprowadzka 14. Zabawy z błędami 15. Żołnierzem 16. Żadna 17. Iść spać 18. 15/16 years 19. Wspólne wyjazdy rodzinne na pewno 20. Żaden 21. Śląsk Katowice :P 22. Lalka Chucky bekowe 23. Nie zawieranie znajomości 24. Siłownia,strona cs,granie w csa,słuchanie muzyki,podróżowanie 25. Nie ma takowej 26. Wolne 27. Nikomu bym nie mówił 28. Mieć motyle w burzuchu xD 29. Grając, idąc na piwko, pogadać z kimś lub wyładować się na siłowni 30. Nie mam pojęcia nie planuje tego 31. Życia 32. Może czasem 33. Zaufanie,uczciwość,lojalność :p 34. Raczej nic 35. Pomimo Wystartowania pod górkę 30km/h nie swoim samochodem w zakręt i wylecieć prawie za barierę to nic 36. Jasne 37. Tam gdzie najwięcej dadzą i szanują pracowników oraz dają normalną umowę 38. Ciężką do opisania 39. Żadną 40. Jedzenie 41. Bycie zadowolonym :P 42. Rodzina,przyjaciele, 43. Przeznaczył na sieć wiekszość 44. Z tego że byłem dobrym człowiekiem xD 45. Pożyczanie kasy 46. Charakter człowieka 47. Mieć bardzo dobry kontakt oraz relacje z znajomym/znajomą oraz rozumieć siebie :P 48. Rodziców 49. 1 brata,2 siostry 50. nie ma takiej osoby jeszcze wszystko może się zmienić.. Nominuję @ eR.OnE Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi