Dz1k0l Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Twój nick: ツDz1k0lツ Nick admina banującego: isdn Data/Mapa: 28.01.2022, Mirage SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199017137576 Serwer (mod): Only Mirage Opis sytuacji: Witam przyszedłem odwołać się od bana, które przypuszczam że dostałem za spamowanie. Nie wiedziałem, nie czytałem regulamin, ale mam zamiar. Bana dostałem za spam na czacie, bo chciałem podnieść awp, która leżała za respie terrorystów przypuszczałem, że ją podniosę, ale dostałem automatycznie bana. Chciałbym wrócić na ten serwera, ponieważ jest miła atmosfera i zabawnie się gra. Pozdrawia! Dz1k0l Pamiętaj! * W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24H ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje. * Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, nie osoby trzecie. * Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza. * Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu! * Odwołanie można napisać maksymalnie do 24H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. * Każdy administrator ma obowiązek przy rozpisywaniu demka, podać konkretny link do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 bana nałożył @ EnyO, więc czekamy na jego wyjasnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP spxiled. Napisano 28 Stycznia 2022 VIP VIP Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 A więc tak, dużo wcześniej upominałem cię o to że stoisz cały czas na respie i czekasz na AWP raz dostałeś kicka ale to było dużo wcześniej. Moje stanowskio wygląd tak że zmienjszymy ci bana do 1h ale jak jeszcze raz ktoś mi powie albo sam zobaczę że nie grasz tylko czekasz na AWP to dam ci dłuższego bana. Więc @ isdn przeczytaj i wtedy rób co uważasz. Pozdrawiam, miłego popołudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Stycznia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Po weryfikacji demka potwierdzam to co przedstawia Kuba i jeżeli on jest za zmniejszeniem kary, to jak najbardziej to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi