Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Odwołanie się od bana Only Mirage

Dz1k0l

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ツDz1k0lツ
Nick admina banującego: EnyO
Data/Mapa: 30.01.2022 r
SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199017137576
Serwer (mod): Only Mirage                              
Opis sytuacji: Witam odwołuje się od bana, którego dostałem nie słusznie, bo mówiłem jednemu z moich teammate, żeby nie podnosił awp, ponieważ może dostać bana. Ja który miałem vipa kupiłem awp, ale były już dwie awp w teamie postanowiłem jej nie brać to kupiłem M4A1-S i przed mną stało ziomek ,który chciał awp, ale mówiłem mu że może dostać bana za podnoszenie awp, a kolega swoje i ja dostałem bana, a powód tego bana był: ''Mówiłem nie podnoś awp''. Daje jeszcze linka, który nagrał PAKEMAM na dowód.

Pamiętaj!

* W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24H ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje.
* Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, nie osoby trzecie.
* Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza.
* Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu!
* Odwołanie można napisać maksymalnie do 24H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba
zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę.
* Każdy administrator ma obowiązek przy rozpisywaniu demka, podać konkretny link do niego.

• VIP
VIP

Witam to znowu ja twój ban zostaje a kolega który też czekał na AWP dostanie bana tylko nie zdążyłem mu nadać. A i jeszcze twój ban zostaje z tego powodu że ty też na nią czekałeś zamiast sobie poprostu iść.

Pozdrawiam  miłego popołudnia 

Nie Dodawaj kolejnego postu tylko edytuj tamten to po 1 a po drugie mogłeś raz powiedzieć i sobie iść ale nie ty stoisz i się patrzysz na tą AWP a po 3 znając ciebie to jakby ktoś zginął to byś po nią wrócił, więc moim zdaniem jest wszystko jasnę ale no. 

Edytowane przez EnyO

Przepraszam bardzo ja stałem i mówiłem do niego nie bierz awp, bo dostaniesz bana, a nie czekał, bo nie chciałem powtórki z piątku, ale jak ty piszesz że ja też czekałem na awp to widzę że wiesz lepiej niż ja co zrobię później. Pozdrawiam!

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

W nagraniu PAKEMANA wszystko byłoby fajne była tam perspektywa Dzikola i było to nagrane od początku, bo na demku z GOTV sytuacja wyglądała tak, że na samym starcie zarówno Dzik jak i bodajże Daw10 stali i czekali na te leżącą AWP i dopiero po chwili dzik odpalił się ze swoimi morałami i odpuścił czekanie, więc uznam to za sytuację łagodzącą i skracam bana do 12h, czyli do godziny 24. 

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...