Endzik Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Pytanie na dziś brzmi: W tym roku walentynki spędzasz sam czy z kimś? Jak je spędzisz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony innox Napisano 1 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 W tym roku chyba sam xD 14 to poniedziałek także w pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 2 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Sam, z częściami do okapów (praca) 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Nie uznaję tego "święta" więc pewnie będę robił to co zawsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 2 Lutego 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Sama nie, ale jeszcze nie wiem w jaki sposób spędzę ten dzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator ganzabara Napisano 2 Lutego 2022 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Akurat tego dnia jestem w pracy, ale jakoś odbije sobie ten dzień z moją dziewczyną. 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi