VIP spxiled. Napisano 2 Lutego 2022 VIP VIP Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Nick:spxiled. Imię: Kuba wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu: Jestem Adminem na OM i byłem jeszcze na starej sieci Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: 4.5/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/spxiled./91.224.117.90:27105/ aktywność słaba bo miałem dużo innych nicków Steam ID: STEAM_1:0:460881769 Czy akceptuje regulamin serwera: tak Coś o sobie: Hej, jestem Kuba mam 15 lat interesuje się grą w pingponga i grą na komputerze głownie r6, csgo. Mikrofon: Posiadam Kontakt:dc,fb,steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Jestem na tak: +doświadczenie +/- sm +prime Poznałem Cię niedawno, ale nie mam złego zdania o Tobie, myślę, że Tomek też nie @ isdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ja jestem na tak, Kuba daje radę na mirku, więc myślę, że z arenką też sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 + doświadczenie +/- wiek + prime +/- sourcemod Kuba jest już znany z adminowania na serwerze Only Mirage i myślę, że na spokojne by sobie poradził na arence. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Podanie przyjęte! Zgłoś się do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi