Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Opiekun Areny 1v1

kartas

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: kartas

SteamID: STEAM_0:1:521272063

Doświadczenie: Mam doświadczenie w adminowaniu przez pilnowanie porządku na serwerze Only Mirage w postaci admina. Doświadczenia w byciu opiekunem nie mam, ale myślę że szybko nauczyłbym się od kolegów po fachu i bym sprawdził się w nowej roli dla mnie

Znajomość sourcemoda (1-10): 8/10 

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Kartas/91.224.117.90:27105/ - grałem pod rożnymi nazwami dlatego mam tyle godzin

Coś o sobie: Nazywam się Bartek i pochodzę z miasta pod Poznaniem. Moim hobby do dzisiaj jest piłka nożna, która uprawiam 11 lat oraz ogólnie sport szczególnie koszykówka i żużel. Chodzę do 3 klasy liceum o profilu matematyczno - fizycznym i zamierzam potem iść na studia informatyczne. W wolnym czasie chętnie gram w gry komputerowe jak Wiedźmin i CS:GO. Sprawia m to bardzo dużo przyjemności, grając tym samym z kolegami z serwerów.

Dlaczego Ty?: Od początku usłyszenia, że taka arena powstaje byłem bardzo zainteresowany, ponieważ strasznie lubię takie tryby. A co do roli to myślę, że powinienem się sprawdzić, ponieważ jestem osobą szybko i z skutkami przyjmującą porady, oczywiście zawsze służącą pomocą kiedy nadarzy się taka okazja wspierającą naszą sieć.

Kontakt: Discord : kratas#5418 , Facebook https://www.facebook.com/bartas.kryczka  i oczywiście na forum 

• VIP
VIP

Jestem Na Tak 

+wiek

+doświadczenie

+aktywność 

+GT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...