Endzik Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Pytanie na dziś brzmi: Ile najwięcej czasu spędziłeś przed komputerem bez przerwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony innox Napisano 4 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 z 10 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 4 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 34h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 4 Lutego 2022 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Za czasów gimnazjum to w wakacje potrafiłem cały dzień siedzieć, ale z przerwami na wyjście do sklepu po zapasy chipsów i soku. Warto wspomnieć że wspominam to jako najgorszy okres mojego życia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 5 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Parę lat temu na wakacjach 14h, gdzie 12h zostały przegrane na jednym ówczesnych serwerów sieci, która rozpoczęła moją przygodę z bycia adminem na serwerach społecznościowych. Podobnie jak przedmówca wspominam to jako jeden z gorszych okresów w życiu. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi