VIP spxiled. Napisano 7 Lutego 2022 VIP VIP Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Chciałbym usłyszeć co o mnie sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 7 Lutego 2022 Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Bardzo miły dobry zabawny admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navkuuuuuu45 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Mądre to to nie jest tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Jestem tej samej myśli jak mój poprzednik napisał, ale i tak szefem jesteś. Także pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 7 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Sadzę że długo z nami wytrzymujesz emmm dobry administrator serwera! [O_o] pozdrowionka Cytuj Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 7 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Psycha Ci siadła zanim tutaj dołączyłeś i tak jak moi poprzednicy mądrość to nie Twoje drugie imię Cytuj Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 7 Lutego 2022 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Ja z kolei szanuje za mocną psychikę, w końcu siedzisz już tu dość długo. Dobrze spisujesz się jako admin, służysz pomocą osobom na okresie próbnym, nie ma z Tobą problemów. Postać bardzo na plus, chociaż postaram się poszukać jak najwięcej minusów od dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Inteligentny, miły i pomocny chłopak.. Fakt faktem momentami jest dziecinny, ale w pozytywny sposób. Ogólnie polecam allegrowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi