Jarek Pasza Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Nick: Jarek Pasza Imię: Szymon wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu: Amator Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Tak Znajomość SourceMod: znam Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Jarek Pasza/91.224.117.90:27105/ Steam ID: 76561199103804425 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Lubie lowic ryby mam 185 cm wzrostu Mikrofon: Mam Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 7 Lutego 2022 Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Popraw doświadczenie w adminowaniu oraz znajomość SourceMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 "Coś o sobie: Lubie lowic ryby mam 185 cm wzrostu" to nie jest BIO na tinderze tylko podanie na admina GT spoko jak na trzy dni aktywności, ale to jedyny z plusów jakie tu widzę. Odrzucam, kolejne podanie możesz złożyć za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi