DobraFaza Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 to może coś o mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator Buch morderca Napisano 8 Lutego 2022 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Hmm, masz śmiech jak świnia kaszel (oczywiście z dystansem) W sumie to nie mówisz za dużo, chyba, że jakis imperator podrywu odpali swoją artylerię Denerwujesz mnie z tym smołkiem na długiej, stajesz przed brama i w 99% przypadków dostaje głowę Ugulem, to polecam allegrowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 8 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Spokojna kobita, ujeżdża w csie czasem denerwuje ;> ciężko zabić tego botQ na poziomie HARD no gites nic dodać nic odjąć Cytuj Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuS. Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Dawno nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR.OnE Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Hmmm, ogólnie bardzo dobry admin DD2 (jak każdy w ekipie DD2) Często chodzi na longa i dobrze strzela przez smołki (to chyba czit) Polecam! Cytuj GG: 74442206Discord: eR.OnE#8256 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator Buch morderca Napisano 25 Lutego 2022 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 W dniu 8.02.2022 o 12:10, Buch morderca napisał: Hmm, masz śmiech jak świnia kaszel (oczywiście z dystansem) W sumie to nie mówisz za dużo, chyba, że jakis imperator podrywu odpali swoją artylerię Denerwujesz mnie z tym smołkiem na długiej, stajesz przed brama i w 99% przypadków dostaje głowę Ugulem, to polecam allegrowicza Zmieniam zdanie jednak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi