Night Napisano 9 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Twój nick: Night Nick admina banującego: Plastuś Data/Mapa: https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20220209-2230-de_mirage.dem.zip runda 9/13 SteamID: STEAM_0:1:172405280 Serwer (mod): OM Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze po czym zostałem zabity przez osobę będącą pod drewnem. Osoba banująca mnie po chwili została zabita przez tego samego typa i się zdziwiła jak to chłop kampi "pod drewnem" i piskliwym głosem oznajmiła jaki to nie jest kamper. Powiedziałem wtedy do niego że jest głuchym pajacem z pałaców. Adminek się spłakał i zaczął mnie podpuszczać gadając 2-3 razy "co powiedziałeś, powtórz" jakby to było coś mega obraźliwego. Za 3 razem już lekko poddenerwowany odpowiedziałem że jest "jebanym pajacem głuchym". Po tym dostałem bana na tydzień. Myślę, że po nazwaniu kogoś "pajacem" bana nie powinno być a jeśli już to o wiele krótszy czy mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Pozwolę sobie nie weryfikować demka oraz nie czekać na wypowiedź admina, bo na twoją niekorzyść byłem przy tej sytuacji i słyszałem cały jej przebieg.. tak więc ban zostaje, a temat uznaję za zamknięty. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi