Namimizu Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Nick:?Namimizu? Imię:Kajetan Wiek:16 Doświadczenie w adminowaniu:Nigdy nie byłem adminem Czy umiem rozpisać demko: Uważam że tak gdyż zwracam uwagę na szczegóły Znajomość SourceMod: Ani trochę się nie znam Link do GameTrackera:Nie mogę znaleść Składka 6.15 zł:Tak Steam ID:STEAM_0:1:485252292 Czy akceptuje regulamin serwera:Tak Coś o sobie: Nazywam się Kajetan uczę się na elektryka, nigdy nie byłem adminem i nie uważam że się do tego nadaję idealnie ale chciałbym spróbować interesuje się składaniem komputerów elektotechniką oraz kulturą japońską Mikrofon:Tak Kontakt:Namimizu#9972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 21 Marca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Mam kilka pytań, możesz się odnieść do nich w tym poście. 1. Grałeś wcześniej na innym nicku? 2. Jeżeli to Twój pierwszy nick, to co skłoniło Cię do złożenia podania przed wejściem na serwer. 3. Czytałeś coś na temat komend admina etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namimizu Napisano 22 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 1. Tak jest to mój nowy nick ale zawsze usuwam poprzednie 3. Nie nie czytałem ale mogę je przestudiować i zapamiętać dużą większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Marca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Okey jestem wstanie przyjąć Cię na okres próbny, więc podanie przyjmuje, ale zanim dodam Ci rangi poczytaj sobie na spokojnie o komendach itd. jak będziesz gotowy napisz mi na PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 29 Marca 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 https://www.gametracker.com/player/?Namimizu?/91.224.117.90:27105/ Niestety, nie możemy myśleć o przedłużeniu współpracy z uwagi na praktycznie zerową aktywność w okresie próbnym. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi