BRUDZIO Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Witam. Zostałem zbanowany na serwerze DD2, bo ponoć ktoś się pode mnie podszywał. Jeśli ta osoba używała mikrofonu i miała głos dzieciaka to jest to mój młodszy brat. Także bardzo prosze o UB i przepraszam za młodego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 miejmy pewność i zapytajmy admina banującego.@ Buch morderca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator Buch morderca Napisano 13 Lutego 2022 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Skoro mówisz, że to twoj brachol to UB, myslalem, ze ktos ci wbił na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi