brewka Napisano 18 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Twój nick:^^ Nick admina banującego: isdn Data/Mapa: 18.02.2022 de_dust2 IP/SteamID:31.61.178.208 Serwer (mod): DD2 Opis sytuacji: Gram sobie gram z gosciem 1 na 1 ja grając z awp zabilem typa i wchodzi po rundzie typek o nicku isdn i mnie zaczyna wyzywac od petow i ze mnie wypierdoli zaraz za bycie ,, zjebanym" i nagle dostaje bana z powodem ,,spierdalaj" . PS: Pozdro jak takie humorki adminek bedzie mial to nikt nie bedzie gral .. ! Wycinek z konsoli: Buu! : kurwa 1 na 1 awp grasz,, SKINY/ZETONY/HUD/Oraz wiel wiecej nowosci... [Only DD2] Na serwerze zostalo wprowadzonych duzo poprawek: *** Buu! killed ^^ with a headshot from ak47 *** ^^ : 2 a 1 ^^ : na [RoundSound] Chcesz posluchac utworow CT / TT? Napisz /roundsound lub /rs [Only DD2] Aktualizacje oraz nowosci na serwerze wykonal Toldi ~Zostales zabity przez: Buu! z: AK47 ~Zostalo mu: 82HP i 95AP * Przywileje ustawione [RoundSound] Teraz gramy: Muzyczka [TOP Round] Najlepszy gracz rundy: Buu! [ 1 fragi | 1 HS | Ilosc MVP: 4 ] [Szczesliwy traf] Na serwerze jest zbyt malo graczy, aby losowanie nagrody sie odbylo. [SVIP] isdn : zaraz bedzie 1v1 jak cie wypierdole za bycie zjebanym :V [CSXGuard] Currently not recording. [Only DD2] Poszukujemy Adminow! Odwiedz forum CSPoligon.pl i zloz podanie! Buu! : kogo [SVIP] isdn : no tego peta od awp [Only DD2] Zapraszamy do zakupu SUPERVIPA! Wystarczy napisac na sayu /sklepsms BRUDZIO dolaczyl ^^ : lapsie *** ^^ killed Buu! with a headshot from scout *** BRUDZIO dolacza do Sil Anty-Terrorystow ^^ : krwa ^^ : sam pet OZYSRYS dropped [CSXGuard] Currently not recording. ^^ : jest ^^ : es [SVIP] isdn : sie pisac naucz synek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 18 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Bartek zna sytuacje, a mi się nie chce tego samego pisać X razy.. jeżeli będzie chciał Ci dać ub lub zmniejszyć długość, to to zrobi. napisz do niego na pw. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi