hadesiak Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Twój nick: hds./ Nick admina banującego: nie wiem kto Data/Mapa: 20 luty 20:05 mirage SteamID: STEAM_1:1:124106676 Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: to chyba do admina należy wskazanie odpalonych sytuacji :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Bana otrzymałeś za zmianę drużyny. Dostałeś ryj od gościa powiedziałeś coś w stylu że odjebany jest i poszedłeś do CT. Dodam jeszcze od siebie, jeżeli otrzymam demko gdzie obrażasz gracza ban zostanie przedłużony @ hadesiak Po co miałem Cię upomnieć skoro nie ja Ci dałem bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadesiak Napisano 20 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Dt marcina. Nie powiedzialem, ze odjebany jest tylko, ze farta mial, ze strzelil mi heada. Zmiana teamu jest zabroniona tak? Raz tak zrobilem, nie upomniales mnie ani nic i odrazu ban? Smieszne,... Ban praktycznie za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 @ Endzikwyjaśnił sytuacje, admin może, a nie musi Cie upominać. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Ban został przedłużony do tygodnia za Twoje odzywki w stronę Laury 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi