Vixen Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 (edytowane) Nick:Vixen Imię:Kacper wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu:4.5/10 Jestem wmiare dobry w tym co robie ale jeszcze ucze sie niektórych żeczy Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: tak Znajomość SourceMod: 4.5/10 Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/vixent/ Steam ID: 76561199200468530 Czy akceptuje regulamin serwera: tak oczywiście Coś o sobie: Jestem młodym programistą , jestem miły i rozwarzny , pomagam jak tylko moge Mikrofon: tak Kontakt: [email protected] Edytowane 25 Lutego 2022 przez Vixen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottox2703 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 +wiek +prime +mikrofon -GT -doświadczenie to doświadczenie jest okłamane ale ja bym dał szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 (edytowane) + prime - doświadczenie zawyżone widząc po wyrazie "żerzy" - znajomość SM też pewnie bardzo zawyżona + wiek Myślę, że skromność u ciebie nie jest widoczna, ale kolega ode mnie dostałby szansę Edytowane 25 Lutego 2022 przez kartas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vixen Napisano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 (edytowane) 43 minuty temu, Vixen napisał: Nick:Vixen Imię:Kacper wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu:4.5/10 Jestem w miarę dobry w tym co robię ale jeszcze uczę się niektórych rzeczy Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: tak Znajomość SourceMod: 5.5/10 Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/vixent/ Steam ID: 76561199200468530 Czy akceptuje regulamin serwera: tak oczywiście Coś o sobie: Jestem młodym programistą , jestem miły i rozważny , pomagam jak tylko mogę Mikrofon: tak Kontakt: [email protected] i przepraszam tak jeszcze jestem młody i głupi Edytowane 25 Lutego 2022 przez Vixen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 25 Lutego 2022 Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 +wiek +prime -doświadczenie - sm ale to do nauczenia +prime myśle że można dać szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 25 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Grasz od trzech dni na serwerze + aktualna liczba adminów jest na tyle dobra, że nie muszę przyjmować osób, który nie opanowały podstaw języka polskiego. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi