Gacuuu Napisano 27 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 (edytowane) Witajcie! Zapraszam was na gazetkę. Powitajmy nowych użytkowników na naszym forum. Ekipa Forum Właściciele CSPG @ Maxerek @ mrożon @ Nindżoski. Administrator ----- @ Moderator @ Endzik Nasze Serwery Właściciele: @ mrożon & @ Endzik Opiekun Serwera: @ Navkuuuuuu45 Właściciel: @ Endzik Właściciele: @ Endzik & @ mrożon Opiekun: @ kartas Właściciele: @ Maxerek& @ Toldi Opiekun: @ eR.OnE Właściciel: @ Maxerek Awanse Awans @ Navkuuuuuu45 na Opiekun OM Degradacje Degradacja @ Ryboson z Admin dd2 Degradacja @ Złobro z Admin serwera Degradacja @ Wolfiee z Admin serwera Degradacja @ DobraFaza z Admin dd2 Najnowsze dotacje: Użytkownik Miesiąca: Topka: Edytowane 27 Lutego 2022 przez Gacuuu 123 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Lutego 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Jak już pisałem na SB, dla mnie ta gazetka jest strasznie biedna.. jest na niej tylko to co widzę po prostu siedząc na stronie głównej, brakuje mi czegoś na zasadzie kafelka z jakąś piosenką, filmem czy też cytatem polecanym przez jakiegoś użytkownika.. No i ta mieszanka kolorów doprowadza mnie do pierdolca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi