Seaveoi Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Twój nick:Seaveoi Nick admina banującego:buch morderca Data/Mapa:06.03.2022 mapa nie wiem SteamID:STEAM_0:4:241051614 Serwer (mod): Jalibreak cspoligon cs 1.6 Opis sytuacji:dostałem bana od admina z tego co mi wiadomo od właściciela jb ponieważ ponoć gralem na nicku v minut choc nigdy takiego nicku nie miałem wpisanego w config.cfg ani cs options username zawsze grałem na nicku seaveoi lub seaveoi. Żeby wejść na swój serwer cs nigdy nie używałem od powrotu do cs 1.6 żadnych modyfikacij, chciał bym dodać że ani razu nie miałem stażu na żadnych serwer dd2 z sieci cs poligon jedynie wchodziłem jb cspoligon z względu dla znajomych żeby popisać i miło spędzić czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Marca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 ban zostaje. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi