Kubica Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Twój nick: Kubica Nick admina banującego: ryozin Data/Mapa: Mirage 11.03.2022 SteamID: 110000142fb960a30 kwietnia 2021 Serwer (mod): Mirage Turk Opis sytuacji: Pewnego pięknego wieczoru grałem na pięknym serwerze Cspoligon.pl. dostałem w tedy VIP i wziełem sobie AVP a reszczie teamy dropłem m4a1 I wtedy jedna z osób poszła sa mną do okna w którym byłem ja i on wtedy ujżałem Terorystów którzy wybiegli na mida wtedy dostałem dwie bomby i rzuciłem smoka żeby uciec ale nagle pewien z oponętów postanowił zablokować mi drogę po czym umarłem i ta osoba zaczeła się ze mnie podśmiewać a ja pod wpływem emocji zwyzywałem mu matule ale teraz żałuje swojej decyzji i jeśli mógł bym cofnąć czas już tak bym nie zrobił. Mam nadzieje że dostane UB ponieważ stasznie miło mi się grało na waszym serveże. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Marca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Nie zwyzywaleś mu matki tylko życzyłeś jej śmierci.. wiele rzeczy mogę zignorować czy odpuścić, ale tego nie mam zamiaru. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi