kartas Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Nick: kartas Wiek: 18 lat SteamID: STEAM_0:1:521272063 Doświadczenie: Mam doświadczenie w adminowaniu i byciu opiekunem przez pilnowanie porządku na serwerze Only Mirage i Arence 1v1 w postaci admina i opiekuna. Doświadczenie w byciu opiekunem już posiadam więc myślę, że sprostał bym zadaniu. Znajomość sourcemoda (1-10): 7/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Yeah Buddy/91.224.117.90:27105/ - grałem pod rożnymi nazwami jak Kartas i inne dlatego mam tyle godzin a nie więcej. Coś o sobie: Nazywam się Bartek i pochodzę z miasta pod Poznaniem. Moim hobby do dzisiaj jest piłka nożna, która uprawiam 11 lat oraz ogólnie sport szczególnie koszykówka i żużel. Chodzę do 3 klasy liceum o profilu matematyczno - fizycznym i zamierzam potem iść na studia informatyczne. W wolnym czasie chętnie gram w gry komputerowe jak Wiedźmin i CS:GO. Sprawia m to bardzo dużo przyjemności, grając tym samym z kolegami z serwerów. Dlaczego Ty?: Kiedy zaczynałem dopiero grać na tej sieci pierwszym wyborem był Mirage, ponieważ uwielbiam grać na tej mapie. Do dziś spędzam tam główną ilość czasu przeznaczonego na grę na tej sieci. Myślę, że jestem tu na tyle długo abym mógłbym zostać rozpatrzonym do zajęcia tego miejsca. Dużo osób mnie już kojarzy z serwerem i chciałbym właśnie dbać o tą społeczność i serwer w postaci opiekuna. Kontakt: Discord : kratas#5418 , Facebook : https://www.facebook.com/bartas.kryczka i oczywiście na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Michael Napisano 13 Marca 2022 Weteran Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 bardzo spokojny człowiek, bez konfliktowy, miło się gada i ogólnie myślę że odnalazł by się w tej roli :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 13 Marca 2022 Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 jestem tego samego zdania co Michael a Navek jest praktycznie niewidoczny na mirku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Podanie przyjęte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi