Zasłużony Wolfiee Napisano 14 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 (edytowane) Nick Oskarżonego: @ Jarek Pasza Nick Oskarżyciela: Wolfiee Gdzie to się wydarzyło: Serwer only mirage Data zdarzenia: 14.03.2022 od 14:10 Opis Sytuacji: Podejrzewałem gracza o nicku "Pago to szef", o to iż leci na cheatach. Nowe konto, średni movement jak na takie strzelanie. Napisałem na u@, by obecny admin w tym wypadku Jarek sprawdził go, lecz brak reakcji było i musiałem napisać 3 razy. Po czym po zmianie stron w przeciągu 2 rund, Admin stwierdził, że gracz jest czysty. Będąc w drużynie z podejrzanym graczem, patrzyłem sobie po śmierci jak gra i zdecydowanie za dużo wiedział. Po chwili patrzę na sb, a tu jest ban dla w/w gracza na 7d za wh. I tak zdaje sobie z tego sprawę, że admin mógł nie widzieć, iż piszę o podejrzanym graczu, lecz po stwierdzeniu, że gracz jest czysty i nadaniu po chwili bana coś jest nie halo. Zaznaczam, iż nie byłem już obecny przy nadawaniu blokady dla Paszy. Dowody: Demko z mapy link: https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20220314-1359-de_mirage.dem.zip Czego oczekujesz: Wyciągnięcia konsekwencji od Administratora serwera. Edytowane 14 Marca 2022 przez Wolfiee Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Czekamy aż @ Jarek Pasza wypowie się na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Wolfie ma rację popełniłem błąd za który przepraszam. Jestem jeszcze nie doświadczonym adminem i nie wyłapuje każdych ruchów zawodników. Gdy Wolfie wyszedl z gry przyjrzałem sie graczu dokładniej. Gacz następnie dostał bana na tydzień zamiast na zawsze co bylo pomyłka. Przepraszam jeszcze raz za ta pomyłkę, więcej sie to nie powtórzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 (edytowane) Po ustaleniu co zaszło w tej sprawie tylko upominam @ Jarek Pasza, ponieważ każdy jest człowiekiem i błędy się zdarzają. Zamykam. Edytowane 14 Marca 2022 przez kartas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi