Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Skarga na admina Jarek Pasza

Wolfiee

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nick Oskarżonego: @ Jarek Pasza
Nick Oskarżyciela: Wolfiee

Gdzie to się wydarzyło: Serwer only mirage
Data zdarzenia: 14.03.2022 od 14:10
Opis Sytuacji: Podejrzewałem gracza o nicku "Pago to szef", o to iż leci na cheatach. Nowe konto, średni movement jak na takie strzelanie. Napisałem na u@, by obecny admin w tym wypadku Jarek sprawdził go, lecz brak reakcji było i musiałem napisać 3 razy. Po czym po zmianie stron w przeciągu 2 rund, Admin stwierdził, że gracz jest czysty. Będąc w drużynie z podejrzanym graczem, patrzyłem sobie po śmierci jak gra i zdecydowanie za dużo wiedział. Po chwili patrzę na sb, a tu jest ban dla w/w gracza na 7d za wh. I tak zdaje sobie z tego sprawę, że admin mógł nie widzieć, iż piszę o podejrzanym graczu, lecz po stwierdzeniu, że gracz jest czysty i nadaniu po chwili bana coś jest nie halo. Zaznaczam, iż nie byłem już obecny przy nadawaniu blokady dla Paszy.
Dowody: Demko z mapy link: https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20220314-1359-de_mirage.dem.zip
Czego oczekujesz: Wyciągnięcia konsekwencji od Administratora serwera.

Edytowane przez Wolfiee

Jak nie dasz rady to i tak dasz radę!

Wolfie ma rację popełniłem błąd za który przepraszam. Jestem jeszcze nie doświadczonym adminem i nie wyłapuje każdych ruchów zawodników. Gdy Wolfie wyszedl z gry przyjrzałem sie graczu dokładniej. Gacz następnie dostał bana na tydzień zamiast na zawsze co bylo pomyłka. Przepraszam jeszcze raz za ta pomyłkę, więcej sie to nie powtórzy 

• Super! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...