xdxdxdx Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Twój nick: Nick admina banującego:Buch Morderca Data/Mapa:dd2 17,40 IP/SteamID:Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:550979018' Serwer (mod): dd2 Opis sytuacji: nie wiem napisalem "ryh kurw" a admin odrazu zbanowal permanentie mnie i uslugi sms Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cspoligon.pl [AMXBans] Powod: 'kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:550979018' [AMXBans] 'Uslugi kupisz pod /sklepcs' dostal bana na zawsze. Powod: 'kultura' https://amxbans.cspoligon.pl/ban_list.php 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donator Buch morderca Napisano 14 Marca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Napisałem siema na @@, napisałes wypad-pominmy to. Byłeś bardzo niemiłym graczem. Ostrzeżenie było, napisałeś "ryh kurw". Jedyne co cie różni od "usługi kupisz" jest to, ze usługi to missclick i już dostały UB, a ty nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR.OnE Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Wyzywanie, obrażanie Admina - ban od 1h do perm Ban zostaje. /Zamykam GG: 74442206Discord: eR.OnE#8256 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi