Lulu Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Twój nick: Lulu Nick admina banującego: plastus Data/Mapa: 03-14-22 19:15 mirage SteamID: STEAM_1:1:587219779 Serwer (mod): [PL]★Only Mirage★ Opis sytuacji: Wróciłem sobie elegancko z szkółki, zjadłem obiadek wypiłem kawkę, wszedłem na serwerek sobie popykać i w sumie dosyć dobrze mi szło i dostałem bana na 17h od wspomnianego wyżej "plastusia" w sumie to nawet nie wiem za co xD cytując powód z sourcebana xD " ? ? ? two" nie mam pojęcia co przez to rozumieć niby tylko 17h ale dla mnie to aż 17h bo na serwerze mi się gra przyjemnie :3 Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sytuacji Pozdrawiam Lulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 14 Marca 2022 Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 poczekaż aż ban się skończy a bana dostałeś za "łatwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Marca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Dogadaj się z plastusiem na pw, czy byłby zainteresowany skróceniem bana. Do tego momentu zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi