Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Odwołanie się od muta i knebla

Szostusio

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Szostusio
Nick admina karającego: Ryozin
Data/Mapa: 14.03/Mirage
SteamID: STEAM_1:1:568165881
Serwer (mod): OnlyMirage                          
Opis sytuacji: Powiedziałem że mnie wkurwiają bo mnie rozpierdalają to z początku knebel perm albo chwilę minęło ub i odrazu mute perm po czym napisałem że zgłoszę to i nagle perm knebel chwilę wcześniej chłop grał dobrze dostał bana z powodem idź na mma się pocić coś w tym stylu. Grałem tu rok temu i nie miałem żadnej takiej sytuacji. Nie widzi mi się grać na perm kneblu i mutcie gdzie nie mogę się odezwać słowem plus nic nie pisać. Wracam sobie do cs i na serwer chcę wrócić na posadę administratora a tu takie coś. Dziękuje i mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam ;) 

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

Zacznijmy od początku. 

Wbijam na serwer - pierwsza mapa jaka gram i co jakiś czas słyszę wyzwiska z twojej strony względem innych ludzi. Ignoruje to z uwagi na stare dzieje. 

Kolejna mapa albo druga połówka pierwszej, bo już nawet specjalnie nie kojarzę.. mija kilka rund zabija Cię deimigod czy jak on tam i słyszę "pedał ruski mnie zabija"  - ja nie ukrywam, że nie jestem homofobem i nie toleruje slowa pedał w kierunku innych ludzi, więc podejmuje decyzję o nadaniu perm muta.. początkowo otrzymałeś omyłkowo gaga, bo chwilę wcześniej gagowalem jakiegoś synka i wkleiłem tylko Twój nick nie patrząc na komendę. Od razu go zdjalem i zmieniłem na muta (powód podany wyżej).. no więc ty nie mogłeś się pogodzić z tym, że dostałeś muta za wyzwanie ludzi i zacząłeś pisać na chacie takie perełki:

"No to kończymy karierę z adminem kolego""

"Wypierdalasz z tej adminki, bo się poczuwasz"

Skomentowałem to dość krótko:

"No jes jak jes" na co Ty odpowiedziałeś "koło chuja mi to lata idź poliż lepiej jajka", więc uznałem, że ciekawego kontentu z tego nie będzie i nagrodzilem Cię perm gagiem.

Jeżeli upierasz się, że tak nie bylo, to sobie sprawdź demko..

End.

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...