blaki Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) Nick: blaki Imię: Kacper wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: 3/10 (Na serwerach CS:GO nie miałem okazji, stąd tak mała ocena, ale pokazałbym się z jak najlepszej strony) Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Posiadany Znajomość SourceMod: 3/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/blaki/91.224.117.90:27090/ Steam ID: STEAM_1:1:629946175 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Cześć! Z charakteru jestem miły, pomocny, sympatyczny i pełnym energii chłopakiem z mniejszego miasta w Wielkopolsce. Uwielbiam gry, ale zawsze znajdzie się miejsce dla najlepszych przyjaciół, kumpli. Wolny czas spędzam przy grach takich jak: CS:GO, League of legends, Metin2, lub gry które są chwilowo na topie jako odskocznia. Jestem średnio towarzyski, ale nie zmienia to faktu, że lubię nawiązywać sporo kontaktów z ludźmi i utrzymywać z nimi kontakt. Mikrofon: Posiadam Kontakt: blaki#8638 Edytowane 19 Marca 2022 przez blaki steamid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 18 Marca 2022 Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 + wiek - doświadczenie -sm ale to do nauczenia +mikrodon +prime jestem na nie z powodu że wyzywasz graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juruś Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 2 godziny temu, Plastuś napisał: + wiek - doświadczenie -sm ale to do nauczenia +mikrodon +prime jestem na nie z powodu że wyzywasz graczy Co do wyzywania to +1 ale liczę, że się poprawi. Z dotychczasowych doświadczeń z gry to spoko, miły, przyjazny, zabawny i pomocny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Podanie odrzucone Gdzie tylko się da napisałeś mi bym sprawdził to podanie, odrzucam głownie przez to że nie potrafisz czekać w spokoju 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi