blaki Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Nick: blaki Imię: Kacper wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: 4/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Posiadany Znajomość SourceMod: 3/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/blaki/91.224.117.90:27090/ Steam ID: STEAM_1:1:629946175 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Cześć! Z charakteru jestem miły, pomocny, sympatyczny i pełnym energii chłopakiem z mniejszego miasta w Wielkopolsce. Uwielbiam gry, ale zawsze znajdzie się miejsce dla najlepszych przyjaciół, kumpli. Wolny czas spędzam przy grach takich jak: CS:GO, League of legends, Metin2, lub gry które są chwilowo na topie jako odskocznia. Jestem średnio towarzyski, ale nie zmienia to faktu, że lubię nawiązywać sporo kontaktów z ludźmi i utrzymywać z nimi kontakt. Mikrofon: Posiadam Kontakt: blaki#8638 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juruś Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Jestem za. Miły, sympatyczny i pomocny. Tak samo jak @Beste23x pomagają w utrzymaniu serwera bez cheaterów. Co do poprzedniego zarzutu wyzywania graczy to chłopak się ogarnął. Trzymam kciuki, może tym razem się uda xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś się do mnie na pw / okres próbny 2 tyg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi