Złobro Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 1. Jakub. 2. 15 lat . 3. Steam, na priv mogę podać numer telefonu. 4. 9/10 (moim zdaniem). 5. Obecnie jest to bardzo mieszane. 6. 0. 7. Jestem Jakub, pochodzę z Wielkopolski, obecnie chodzę do technikum o kierunku logistyk oraz profil wojskowy. Właśnie ze względu na naukę itd. mogę być dłużej nieaktywny, moimi hobby są lotnictwo, militaria, Formuła 1. 8. Jak na razie zero, ale jak będzie trzeba (czyli jest szansa że zostanę później przyjęty) to się go nauczę. Raz składałem podanie na końcu stycznia, które zostało przyjęte, ale coś zwyczajnie się nie udało się, były problemy z organizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 27 Marca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Fatalne podanie, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płocki Mściciel Nindzoski. Napisano 27 Marca 2022 Płocki Mściciel Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi