Vkimm Napisano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: Babushka Imię: Marko wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: 8/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Posiadany Znajomość SourceMod: 5/10 Link do GameTrackera: Nie wiem, jak go używać, ponieważ jest naprawdę stary i skomplikowany, ale to jest mój profil, jak sądzę https://www.gametracker.com/babushka/ Steam ID: STEAM_1:1:624280893 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Jestem z Albanii i staram się uczyć polskiego bo to mój ulubiony język też dużo gram w csgo jestem bardzo uzależniony a mój angielski jest dobry Mikrofon: Posiadam Kontakt: Vkimm#0001 Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Vkimm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juruś Napisano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Pomoc by się przydała odkąd Blaki z Eco wylecieli, tydzień mnie nie było i miałem skrzynkę pełną wezwań o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi